BCC – Beste Prijs Garantie – Consumentenelektronica

 

 BCC

Al sinds 1969 is BCC, intussen met 63 winkels, een vertrouwde naam in consumentenelektronica. De website Bcc.nl is dan ook goed voor een belangrijk en nog altijd groeiend marktaandeel. BCC nodigt affiliates van harte uit het online aanbod te promoten en mee te helpen dit aandeel verder te vergroten. Hiervoor zijn verschillende goede redenen. Zo biedt BCC zijn klanten, en dus ook uw bezoekers, de BCC prijsgarantie, zodat ze zeker weten dat ze nooit teveel betalen.

Altijd de beste service, zoals razendsnelle verzending (7 dagen per week!), zonder verzendkosten.

• Een breed aanbod, met een ruime keuze in elke prijsklasse en – dankzij internationale samenwerking en uitstekende relaties met onze leveranciers – altijd als eerste de nieuwste producten.
• Een groot aantal artikelen dat exclusief via Bcc.nl te koop is.
• De BCC prijsgarantie: hetzelfde product ergens anders binnen 14 dagen goedkoper? BCC past na controle direct de prijs aan, en betaalt het verschil terug. Bekijk hier hoe het werkt.
• Zelf de bezorgdag kiezen: producten boven de 30 kilo worden bezorgd via de eigen bezorgdienst van BCC in bloktijden van 2 uur. De bezoeker kan – indien het product op voorraad is – zelf zijn bezorgdag kiezen (maandag t/m zondag). Voor BCC bezorgingen geldt: op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag in huis.
• Installatieservice: De BCC installateurs helpen graag. Dit scheelt niet alleen tijd en moeite, maar weet u zeker dat het aangeschafte apparaat ook vakkundig bij u wordt aangesloten en geïnstalleerd
• Recycling: Met de BCC bezorgservice kunnen oude producten en verpakking gratis meegenomen worden zodat deze milieuvriendelijk verwerkt kunnen worden.
• Thuiswinkel waarborg: BCC is aangesloten bij de Thuiswinkelorganisatie en heeft een Thuiswinkelwaarborg.

 

BCC Beste Prijs Garantie
BCC Beste Prijs Garantie

Contact

De volgende werkdag jouw bestelling in huis. Het meest relevante aanbod in Nederland. Volgende werkdag in huis. Grootste Aanbod Nederland.

Sending

©2022 Powered by Seppe

vandaag besteld - morgen in huis Nr 1

google-site-verification=-gvDD5Q5gj7Z8_pEgbmj5bzW3XpOFm_C9Ag1PmsOZWI

Log in with your credentials

Forgot your details?