AliExpress Spotgoedkoop maar geen 24 UUR

AliExpress: alles wat je moet weten over kopen vanuit Nederland en België

 

Spotgoedkoop maar geen vandaag besteldmorgen in huis!

aliexpress heel goedkoop

Bijna één op de drie Nederlanders bezoekt inmiddels AliExpress, het Chinese online warenhuis. Maar wat is AliExpress, en waarom is het zo populair in Nederland?

Shoppen in China is hot! Steeds meer mensen kopen, vaak relatief goedkope, producten in Azië. AliExpress is hier een grote winkel die veel omzet uit ons Nederlanders en Belgen haalt. Maar wat houdt het allemaal in? Is het wel veilig en waar moet je allemaal aan denken? Wij hebben het voor je op een rij gezet in deze AliExpress shopping guide!

AliExpress: wie zit erachter?
AliExpress is ‘s werelds grootste online shop en draait veel meer omzet dan bijvoorbeeld Amazon. Maar AliExpress is geen ‘gewone’ webwinkel zoals we in Nederland bijvoorbeeld Coolblue of MediaMarkt kennen.

Het is een verzameling producten aangeboden door allerlei verschillende aanbieders. Zie het als een soort Marktplaats met vaste prijzen en aanbieders, die hun producten te koop aanbieden. Dat is ook de reden dat goed zoeken loont: vaak zijn er wat prijsverschillen tussen meerdere aanbieders met hetzelfde product. Hierbij dien je wel rekening te houden met verzendkosten, maar hierover in de volgende paragraaf meer.

 

Waarom Ali 

Omdat de prijzen er ontzettend laag zijn, en daar houden we in Nederland van. Opladers die twintig of dertig euro kosten in de winkel, koop je bij AliExpress voor slechts een paar euro. Ook hoesjes en andere accessoires kosten een fractie van de Nederlandse adviesprijs. Bovendien rekent het bedrijf geen verzendkosten. Dit zijn de dingen waar je met AliExpress in Nederland rekening mee moet houden.

 

HOUD REKENING MET INVOERKOSTEN BIJ DUURDERE BESTELLINGEN

 

Kopen in China en verzendkosten

In Nederland of België checken we altijd even of er verzendkosten zijn bij het plaatsen van een bestelling, maar vanuit China betaal je die bijna nooit? Hoe kan dat? Het is niet zo dat het PostNL-busje even naar China rijdt.

Er zijn afspraken tussen Chinese postbedrijven, de overheid en de bedrijven die gebruik maken van platformen zoals AliExpress. Hierdoor kan de verzending relatief lang duren, maar daarentegen zijn er vaak geen verzendkosten. Er zijn echter ook producten waar wel verzendkosten op zitten, dus let goed op bij het plaatsen van een bestelling of er geen onverwachte verzendkosten worden toegevoegd.

Homepage
Homepage

Contact

De volgende werkdag jouw bestelling in huis. Het meest relevante aanbod in Nederland. Volgende werkdag in huis. Grootste Aanbod Nederland.

Sending

©2022 Powered by Seppe

vandaag besteld - morgen in huis Nr 1

google-site-verification=-gvDD5Q5gj7Z8_pEgbmj5bzW3XpOFm_C9Ag1PmsOZWI

Log in with your credentials

Forgot your details?